Wednesday, 24 February 2016

Happy Birthday sayang !

Cik shuya | 09:18:00 | 0Comments |

24 february , Alhamdulillah, tahun ni kita dapat celebrate besday sesama, besar dah awak sayang, tua dah awak. Tapi sedih nye, nak buat surprise tak jadi pulak. hmm. SORRY. Orang tk mampu nak bagi dia hadiah mcam girl lain. Orang tk mampu nak belanja dia dinner kat hotel. Orang mampu duduk dengan dia lelama je, orang mampu bawak dia pegi jenjalan queensbay je.

Orang manade duit nak bawak dia pergi celebrate besday jejauh grand grand. Orang just mampu bagi dia senyum je, Nasib la dia suka hadiah yg orang bagi tu kan. hehe.

Tahun ni last kan? buat elok2 sayang, HAPPY BIRTHDAY SAYANG!ILOVEYOU SO MUCH! SEMOGA SEMOGA DAN SEMOGA AWAK MAKIN GEMUK DAN GEMUK DARI ORANG, DAN SEMOGA AWAK BERJAYA DUNIA AKHIRAT 

(MOOD GEDIK) ^u^


Wednesday, 10 February 2016

Tempat makan best kat IPOH

Cik shuya | 11:08:00 | 0Comments |
Selalu tempat makan, orang akan cakap penang femes, sebab apa, sebab dekat penang memang banyak pilihan. Pelancong dari luar negara suka dtg penang sebab kepelbagaian makanan kt situ la. Tapi bukan kat penang je tau, kat Perak pun ada. Nak tau mana yg best ? Mai cik shuya bagitauu

#1 Mee Daud Mat Jasak

Jalan Dato Onn Jaafar, Taman Jublee, 30300, Ipoh, Perak.
#2 Nasi Vanggey / Nasi Ganja

Greentown Business Centre, 30450, Ipoh
#3 Mee udang ketam sempoi diraja

No 51, Lorong Sg choh 10, Taman Tg Perdana Ulu Kinta, Tg Rambutan, 31150, Ipoh Perak
#4 Nasi Lemak Ayam Kampung


43 & 45 Jalan Ali Pitchay, Pusat Bandaraya, 30250,  Ipoh Perak

Tuesday, 9 February 2016

Cute mini icon 2

Cik shuya | 21:10:00 | 0Comments |
 Assalammualaikum dan Hi
Freebies untuk korang lagi :D Silakan guna yee


                                                                                                  

Smiley

                                 

Blink

               

Cute

                                                                                                                                        
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.