Sunday, 2 October 2016

Kesayangan Rosak

Cik shuya | 19:22:00 | 1Comments |
Assalammualaikum, Hi

Terasa lama membawa diri. Acewa. Hahaha. Act, laptop akuu rosak. Anak abang aku dea tekan tekan apa aku pun tktau, habis hilang file segala file game gambar dalam tuu. Nasib la acu korang ni baikk. Kalau la korang besar, acuu gigit gigit dah korangg. Nayaa belubang hidung. Kehkehh!

So pilihan yg terbaik, pegi format jelaa laptop tu. Menangis tk berlagu la aku. Habis semua doc, file aku. So assignment semua aku kena la buat balik. Huwaaaa!!! Tak relaa weh tk rela. Aku pun salah. Yang tak backup file semua sapa suruh kan kan. Emmm.

Memandangkan laptop takde, aku akan update pakai fon jee. Tuu pon kalau aku rajin. Haha. Aku menghilang tu, jangan rindu pulak ye. Hee, bhai 😘

1 comment:

  1. alahai kesiannya. lepasni jgn lupa beli hard drive backup semua benda :)

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.