Wednesday, 15 February 2017

Tolong simpatii!!

Cik shuya | 17:58:00 | 4Comments |


Ni nama nye signal 

Assalammualaikum, hi awak semua. Stress sungguh la harini. Haihh. Tolong la fikir sama. orang yg bawak moto ni wahai pemandu pemandu semua. Kau bayangkan la aku dengan moto brek ak patah. Nk kena guna kaki je. Kau tau azab dea mcm mana? Dgn pgai kauu yg suka masuk tk bg signal. Dah tu tk reti nk say sorry pun. Buat muka tenuk lagi dekat aku.

Sebabkan pemandu yg terlalu baik mcm korg nilaa (tak semua okay) yg membuat kn ak rasa nk maki orang pagi pagi. Haihh. Geram sungguh wehh. Sakit tahu cium bontot lori. Terkapai kapai ak nk brek sekali gedegang!!! Bercium tenggiling ak dengan lori.



Please la, prihatin sama. Korg selalu komplain moto suka selit sana sini. Dh korang tktau pulak kotg pnye selit. Kitorang yg moto ibarat semut, payah nk nampak bg abg² lori dan bas dan seangkatan besar dengannya. Tp yg bawak kereta mcm tuttt tu, korg ingt korg tu semut? Nk selit sana sini, ingat apa? Michael Schumacher? Kalau rasa tk reti n taknak guna signal tu. Please pegi jual signal tu. Pastu jgn la main fon. Beria la nk tgok fesbuk time time tu, menyirap darah aku nengok kau. Sakit tau tk kaki nk brek je. Kingkong betul! Please la prihatin sama. Ada signal kn? Guna lah, jgn jimat sgt signal tu, tk habis pun. Tolong ye tolong, berapa kali aku nk cium bontot lori bontot bas? Sakit wehh.

Kesian tenggiling aku. Calar balar badan diaa. Dh la dia hitam, calar balar pulak. Kesian kan? Sobsob T-T. Tolong ye akk² abg² makcik pakcik yg bawak keta tu. Please la, prihatin sikit, sikit jee aku mintak. Tk byk pun. Please yee. #GunakanSignal

4 comments:

  1. elsa sebagai pemandu kereta pun kadang kadang sakit jiwa jugak dengan kereta lain yang malas nak bagi signal. mungkin nak kena bayar 5 ribu kot untuk signal! hish

    jaga diri ye awak. lepasnie jumpa lagi yang tak bagi signal tu, kasi patah side mirror dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geram gilaa tauu. Dea ingat kita boleh terbang ikot atas la tuu

      Delete
  2. Selalu jumpa ngan pemandu signal rosak... terpaksa brek emergency... kalau tercium bontot kereta tu, memang confirm ke hospital lah jawabnya...

    ReplyDelete
  3. aah betul kadang memang marah bila orang nak belok tak nak singnal kita dah la tunggu dia je grr

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.