Thursday, 16 February 2017

Wajah baru

Cik shuya | 05:08:00 | 7Comments |
Assalammualaikum, hi awakk. Ada rasa kelainan tk masuk sini? Hehehe. Mesti la lain. Aku dah tukar template. Malas dh nk pakai pink. Kita pakai taik cicak pulak. Black and white. Hehehe. Yayy, or nayy?

Rasa semakk tk datang sini? Ke rasa okay je? Kalau rasa semak aku nak tukar balik. Kalau okay, aku biarkan saja sampai dia berhabuk berkarat baru tukar. Hee. Btw, ni aku download dan tempek je. Malas lagi nk buat template sendiri. Nnt bila laptop aku dh balik dari hospital. Masa tu rajin pulakk nk tgok code kecik² tu. InshaAllah ada la template baru. Heheh

Kalau rasa tk selesa dengan template baru ni let me know okayy, sebab tkot nmpakk semak je. Kang semak semak orang taknak datang pulak. Kan? Hahaah. Kalau ada pape idea untuk aku tambahkan lagi silakan share. Sedia menerima segala komen anda. Tq. Lot of love budak comel. Kahkah!

7 comments:

  1. Just niceee. black and white tak padat sangat dan simple je.

    ReplyDelete
  2. Tukar template memang makan masa... set itu set ini... tapi saya suka simple... sekarang pakai phone tak nampak all template ni... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nampak... simple dan tak berserabut... hehe

      Delete
  3. Okay, suka template awak ringkas and kemas. paling saya suka tengok ada gif kucing tu, comel ..hehhee

    ReplyDelete
  4. salam singgah dan follow. :)

    Anda dijemput join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.